Proč Inkubátor?

Dění ve světě businessu se rychle vyvíjí a mění. Staré trendy a postupy nahrazují nové a je nezbytné na ně okamžitě reagovat. Podnikatelský inkubátor jako součást PEF MENDELU v Brně své aktivity cílí na podporu začínajících podnikatelů.

Úkolem Podnikatelského inkubátoru PEF MENDELU - "Mendelevator" je podporovat vznik a fungování ekonomicky, technicky a technologicky orientovaných firem v prvním stádiu jejich působení na trhu. Zájemcům o podnikání a začínajícím podnikatelům nabízí zajímavé služby, které jim pomohou při založení a rozběhu firmy.

Máš nápad, ale nevíš jak dál? Pomůžeme ti tvé myšlenky „dát na papír“ a vypracuješ si za pomoci našich odborníků svůj první business plán. Celý tento proces bude probíhat v rámci předmětu Podnikatelský plán, který si můžeš zapsat v libovolném semestru tvého studia a navíc je ohodnocen 4 kredity. Zapomeň na zkoušku! Hodnocen budeš za prezentaci tvého business plánu před odbornou porotou a ta i rozhodne, zda splňuješ podmínky na postup do inkubátoru!

Mendelevator - business inkubátor Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně nabízí pro studenty 3 inkubační fáze a je už jen na nich, kterou fázi zvolí.

A jak se zapojit?

Vyplň dotazník, který tě provede tím, na co všechno je potřeba myslet. Oporou pro tebe může být také struktura podnikatelského plánu.   

Kontakt: mendelevator@pef.mendelu.cz

<< <  Srpen 2020  > >>
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Chcete
studovat
na MENDELU?

Vše, co potřebujete vědět

  • přehled všech studijních programů
  • podmínky přijímacího řízení
  • harmonogram přijímacích zkoušek

Více informací o studiu